Kontakt

Kontakt

E-mail

hw@moreselling.dk

Find os

More Selling
Dronninggårds Allé 136
2840 Holte

hw@moreselling.dk

Hvem er vi?

Vi er et team af de mest kompetente udviklere af salget. Vi har udviklet salget hos mere end 500 virksomheder i mange størrelser og brancher gennem de sidste 25 år. Vi forstår og bevæger os på alle niveauer, da vi alle selv har været sælgere, salgschefer og direktører.

Teamet

Henrik har gennem 25 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i mange forskellige brancher. Henriks kerneinteresse ligger i at udvikle medarbejdere til at skabe energi og udnytte deres fulde potentialer til gavn for medarbejderne selv såvel som for deres arbejdsplads.

Når Henrik ikke underviser, er han personlig coach for sælgere, mellem- og topledere. Henrik har oprindeligt en baggrund fra hospitality branchen med både drift, salg og ledelse.

Henrik Wassmann

Adm. Direktør

Theis har mere end 20 års erfaring med salg, ledelse og coaching både som konsulent, underviser, leder og sælger. Som tidligere professional atlet er Theis filosofi at strategi, træning og målrettet (sam)arbejde slår talent - sådan er det også med salg og ledelse. Med udgangspunkt i konkrete værktøjer samt fokus på adfærdsændring har Theisskabt resultater i mange organisationer og individer.

Theis er uddannet HD(O), NLP, Certificeret Coach og coacher elitesportsudøvere udover at arbejde med erhvervslivet.

Theis Husfeldt

Partner

Paul har arbejdet med salg og ledelse i mere end 15 år. Når Paul udvikler medarbejdere, afdelinger og virksomheder, er det med udgangspunkt i sin praktiske erfaring fra operationelle opgaver, ledererfaring og sin teoretiske baggrund.

Paul er forfatter til bøgerne ”Salgspsykologi og Salgsmetodik” og ”Emotionel intelligens i ledelse” og underviser på CPH Business i Salgspsykologi og Ledelse.

Paul Nolan

Partner

Thomas har mere end 25 års erfaring med salg, ledelse og coaching både som konsulent, underviser, leder og sælger. Han er uddannet som officer i Forsvaret og efterfølgende dimiteret fra Syddansk Universitet og Copenhagen Business School. Han er endvidere certificeret Executive Coach.

Han arbejder også med coaching og mentoring af professionelle fodbolddommere i Danmark qua sin baggrund som Superliga- og international fodbolddommer Tidligere lektor ved Syddansk Universitet og forelæste i fag inden for beslutningsteori samt forandringsledelse. Forfatter til bøgerne "Personlig udvikling" samt "Finansiel rådgiver og sælger". Begge er fagbøger brugt på uddannelser hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

Thomas Vejlgaard

Partner

Karoline varetager en lang administrative og praktiske opgaver hos More Selling.

Hun hjælper bl.a. med udarbejdelse af uddannelsesmaterialer, koordinering af projekter, løbende kontakt til kunder og konsulenter, fakturering og markedsføring.

Når Karoline starter studiet HA Psyc. vil hun ligeledes være vores studentermedhjælper og løbende få tungere opgaver der matcher hendes studie.

Karoline Møller Wassmann

Koordinator

Christina har mere end 20 års erfaring som både konsulent og internt ansvarlig for træning og udvikling af ledere og medarbejdere, senest som Nordic Head of Learning i en af verdens største medicinalvirksomheder. Herfra har hun stor erfaring med, hvordan træning omsættes til den ønskede adfærd i hverdagen. Fundamentet i Christinas træning er derfor, at springet mellem træning og faktisk anvendelse i hverdagen skal være så småt og enkelt som muligt.

Christina har et kommercielt mindset og en stærk forretningsforståelse. Hun har trænet hundredevis af sælgere og udviklet deres ledere til at agere som reelle, støttende salgsledere. Derudover har hun stor erfaring med træning i kommunikation, strategisk ledelse, præsentationsteknik og alle former for kommerciel udvikling.

Christina Lund-Jacobsen

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få gratis tips til, hvordan I øger salget i jeres virksomhed direkte i din indbakke