Person-
profiler

VARIGHED & FORM

Ca. 15 minutter at udfylde. Online-survey & Skriftlig rapport tilbagemelding. Mulighed for 1 times individuel tilbagemelding, coaching og Teamworkshop

Kombinationer

Kombineres ofte med Salgsledelse og Salgscoaching

VARIGHED & FORM

Ca. 15 minutter at udfylde. Online-survey & Skriftlig rapport tilbagemelding. Mulighed for 1 times individuel tilbagemelding, coaching og Teamworkshop

Kombinationer

Kombineres ofte med Salgsledelse og Salgscoaching

Vil I udvælge, fastholde eller udvikle medarbejdere på et stærkt grundlag?

Det kan personprofilanalyser hjælpe jer til. Vi tilbyder personprofilanalyser i forbindelse med både rekruttering, individuelle coachingforløb og udvikling af teams.

EASI er navnet på den testtypologi, vi bruger. Det centrale for EASI er, at testen både skaber klarhed over personers typiske adfærd og hvad der motiverer dem.  EASI er et værdifuldt redskab til bl.a. at:

  • identificere personlige styrker og udviklingsområder
  • skabe indsigt i sammenhængen mellem typisk adfærd og motivation
  • give indblik i præferencer i forhold til kommunikation og anbefalinger til hvordan forskellige persontyper kan kommunikere effektivt.

Individuel udvikling 

Brug EASI til at udvikle medarbejdere og ledere. EASI kan eksempelvis indgå i coachingsamtaler som et stærkt grundlag for finde ind til styrker, forhindringer og det fulde udviklingspotentiale.

Salgstræning

Salgstræning 
EASI kan bruges målrettet i kommunikations- og salgstræning. Forståelse for egen profil og for profiltyper generelt kan hjælpe sælgeren til at kommunikere mere effektivt med kunderne.

Teamudvikling

Med indsigt i teammedlemmers EASI profiler har I et stærkt og håndgribeligt grundlag for udvikling af samarbejde og kommunikation. 

Rekruttering

Brug EASI i forbindelse med ansættelsesforløb. Med en test kan I vurdere, om kandidater er egnede til at indgå i virksomhedens kultur, varetage stillingens indhold og indgå i et eksisterende team.

Lederudvikling

Bliv klædt på til den ledelsesmæssige udfordring. EASI-analyser af leder og team giver lederen stærke redskaber til udvikling. 

Karriereudvikling

Karriereudvikling kan tage afsæt i EASI. Testens resultater giver indblik i testtagerens adfærd og motivation, så der kan arbejdes med styrker og faldgruber i forbindelse med karrierevejen.

Et var sikkert Wassmann forstod at møde alle på deres banehalvdel, hvilket resulterede i positive konstruktive oplevelser og værktøjer for alle”  – 

Susanne Winkelmann – National Sales Manager – Dentsply Implants 

 

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få gratis tips til, hvordan I øger salget i jeres virksomhed direkte i din indbakke