Salgsbooster​

VARIGHED & FORM

Faste ugentlige eller månedlige aktiviteter hvor der gives adgang til alle More Sellings ydelser.

Kombinationer

Alle ydelser er tilgængelige ubegrænset

Få adgang til alle More Sellings ydelser gennem en kortere eller længere periode

Har jeres ledere og medarbejdere også været på flere længerevarende kurser om ledelse og salg – uden at det skabte målbar vækst?

Deltaget på webinarer, inspirationsforedrag, team-building, e-læringforløb, peptaks etc. Måske var jeres medarbejdere glade, men intet af det rykkede rigtig ved salget? 

Vi oplever, baseret på +25 års erfaring indenfor salgsverdenen, at mange kurser, webinarer, peptalks osv. ofte er “alibitræning”, der blot ”symptombehandler” men aldrig løfter salget til de niveauer som er muligt.

Når kurset er ovre og ”hverdagens madpakker skal smøres” – så er det ofte svært at finde samme inspiration frem igen.

Det, der virkelig kan rykke ved indtjeningen, er en kontinuerlig salgsoptimering, der fokuserer på alle niveauer og discipliner inden for salg.

Med Salgsbooster får I en kontinuerlig salgssparring der konstant har fokus på de 3 ”gashåndtag”:

MORE hæver salgsaktiviteterne

BETTER styrker kontakten med kunderne

CLOSER sikrer du lukker salget

Hvordan fungerer det?

Med Salgsbooster har vi skabt markedsledere og signifikant vækst hos vores kunder. Samtidig med at ledelsen og medarbejderne bliver udviklet, motiveret og er i konstant synlig vækst.

Alle virksomheders mål og opbygningen af salgsteams er forskellige. Men indholdet i den ugentlige salgssparring trækker på de samme kernekompetencer og erfaringer, vi har opbygget igennem +25 år.

Flere af kunder samarbejder vi ofte med over flere år, ganske enkelt fordi vi hele tiden øger salget og skaber store resultater.

Med de faste tidspunkter kan du kan vælge at booke os ¼, ½ eller 1 dag og typisk ugentligt gennem en periode på minimum 3 måneder

Den ugentlige salgssparring kan foregå via:

 

• Fælles møder

•Individuelle møder 

• Coaching

• Uddannelse

• Workshops

• Sambesøg

• Træning

• Online møder

• Mail

• Telefon

• Udvikling af specialtilpassede værktøjer

• Udarbejdelse af analyser og rapport

• E-learning

Vi begynder altid med de strategiske og ledelsesmæssige mål og udfordringer, hvorefter vi ser på hvilke behov de enkelte ledere og medarbejdere har for at kunne opnå disse mål.

Helt konkret har I som virksomhed kontinuerlig adgang til alle disse områder som isoleret og i kombination vil løfte salget markant

Eksempel på en måned med ½ dag pr. uge: 

 

Uge 1

Salgsstrategi – Fastlæggelse af mål med salgsledelsen for hvorledes nysalg øges med 10%

Salgssurvey – Analyse af salgsstyrkens styrker og udviklingsområder med særlig fokus på emnegenerering og mødebooking

Salgsledelse – Sparring med salgschef på nuværende mødeaktivitetsniveau og målsætningen ”Alle sælgere booker 3 nye kundemøder pr. uge” 

 

Uge 2+3

Udvikling – Individuel coaching af sælgerne i emnegenerering og mødebooking. Udarbejdelse af personlige handlingsplaner og forberedelse til udviklingsdag.

 

Uge 4

Udvikling – Fælles mødebooking-raid med fokus på nye kundemøder. Alle sælgere medbringer varm ringeliste med 50 emner
Salgsledelse – Sparring med salgschef på måleparametre ift. salgsstyrken
Salgsstrategi – Konklusioner og plan for næste periodes aktiviteter

”Fælles for de medarbejdere, der har gennemført et coachingforløb hos Henrik Wassmann har været, at de er vokset i deres roller. De lykkes bedre med de ting, de tidligere oplevede som udfordrende. Dels har jeg oplevet ændringer i deres måde at gå til opgaverne på, men helt konkret har jeg også kunnet se tydelige forbedringer i deres evne til at skabe resultater” – 

Søren Boye – Adm. direktør – Bjerregaard 

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få gratis tips til, hvordan I øger salget i jeres virksomhed direkte i din indbakke